Заклад дошкільної освіти № 46

МЕНЮ на 02.12.2024 Наші вихованці долучаються до Всеукраїнського флешмобу “Лапка підтримки 2.0” із метою підтримки безпритульних тварин Шановні педагоги! Вас вітає БФ “Щаслива лапа”. Запрошуємо Вас та ваших вихованців долучитись до наших флешмобів, благодійних акцій та конкурсів присвячених темі тварин, які відбудуться вже незабаром: Ділимось корисними ресурсами, що допоможуть батькам відволікти діток під час перебування в укритті #З_турботою_про_дітей👫! ✅Від керівника дитячого садочку #ДНЗ_46_ВМР Наталії Кірєєвої передаємо щиру подяку Вінницьке обласне відділення БО “Мережа ЛЖВ” директору Оксана Омельник ,Наталії Пінчук Natali Vin та @БО «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» за 18 аптечок та бронежилет для забезпечення безпеки освітнього процесу в 18 групах 👫та безпеки медичного персоналу🧑‍⚕️! Громадська організація “Добро немає кордонів” передала допомогу в КЗ «ДНЗ 46 ВМР»

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (М’ясо)

 

Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад № 46                  Вінницької міської ради»

ОБҐРУНТУВАННЯ

 

технічних та якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Інформація про замовника:

 

Найменування – Комунальний заклад «Дошкільний навчальний заклад № 46 Вінницької міської ради».

Місцезнаходження замовника –  21031, Україна, Вінницька область, м. Вінниця, проспект Юності, 15

Ідентифікаційний код в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань – 26243941

Категорія: юридичні особи, які є підприємствами, установами, організаціям та їх об’єднання, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

 

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): код ДК 021:2015 – 15110000-2 – М’ясо (Філе куряче охолоджене. М’ясо свинини охолоджене)

 

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2023-12-14-013307-a

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

592 500,00 грн.

 

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання: з дати укладання договору по 31 грудня 2024 р.

Якісні та технічні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Назва товару Технічна характеристика Одиниця виміру К-сть, од.
1 М’ясо свинини охолоджене М’ясо свинини  в/г, ДСТУ 4590:2006, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м’ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів. кг 850
2 Філе куряче охолоджене Філе куряче охолоджене

Зовнішній вигляд: складається з м’язової тканини цілої/половини грудини з/без шкірою. Ребра з прилеглим реберним м’ясом видалені. Без згустків крові, з чистою поверхнею. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. М’ясо обрізне від жиру. З повністю видаленим оперенням. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Колір: блідо-рожевий. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ТУ, ДСТУ). Термін зберігання при температурі 00С – +40С не більше 7 діб.

кг 2000

 

Будь-які посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва передбачає можливість надання учасниками еквіваленту (технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими).